Skip to content

CEROPEGIA WOODII • MAKRAME

 

Ceropegia woodii je zimzelena biljka puzajućeg rasta iz porodice Apocynaceae. Iz dugih, tankih stabljika izrasta niz sitnih, mesnatih listova koji svojim oblikom podsjećaju na srce. Na stabljikama se s vremenom stvaraju sitni gomolji kojima se biljka može razmnožavati. Biljka cvjeta tijekom ljetnih mjeseci malim, ružičastim visećim cvjetovima u obliku lanterni koji su zapravo zamka za male insekte. Biljka potječe iz južne Afrike stoga joj je potrebno osigurati puno indirektne svjetlosti i propustan supstrat kako se suvišna voda ne bi zadržavala i uzrokovala truljenja gomolja. Za vrijeme zimskih mjeseci biljka miruje stoga se zalijeva 1x u dva tjedna a tijekom ostatka godine zemlju je potrebno pustiti da se osuši između dva zalijevanja.

U keramičku teglu modernog dizajna i vrhunske izrade smješta se izmješteni isječak prirode. Vašu biljku s uputama o održavanju, ručno izrađenim makrameom koji služi za vješanje biljke u prostoru i personaliziranom porukom pakiramo u ručno izrađenu poklon vrećicu od ekološki prihvatljivog kraft papira, prilagođenu svakom aranžmanu.

L 50 cm

cijena: od 200 kn

 

 


 

OSOBNO PREUZIMANJE

Naručite Vaš aranžman i preuzmite ga po dogovoru u našoj radionici na adresi Jurkovićeva 11, Zagreb.

 

DOSTAVA GRAD ZAGREB

Naručite Vaš aranžman, a mi ga dostavljamo na Vašu adresu po dogovoru.
Cijena dostave 40 kn.

DOSTAVA HRVATSKA

Vaše narudžbe zaprimamo svaki dan i dostavu vršimo putem GLS usluge prema važećem cjeniku. 

Biljke su živi organizmi od kojih je svaka jedinstvena na svoj način. Ne postoje dvije identične stoga će svaka neznatno varirati veličinom i bojom od one na slici. U ponudi imamo samo pažljivo odabrane, najkvalitetnije biljke kako bismo osigurali da do Vas dođu samo one najzdravije. Ukoliko slijedite upute o održavanju neprestano ćete pratiti rast i mijenjanje biljke kroz godišnja doba. Studio Botanike ne može garantirati životni vijek Vaše biljke jer ona ovisi o Vašoj svakodnevnoj brizi i praćenju izgleda biljke. Ukoliko imate problema sa svojom biljkom, pošaljite nam poruku putem e-maila i odgovoriti ćemo Vam u najkraćem mogućem roku.

© 2016 B O T A N I K E