Skip to content

DISCHIDIA NUMMULARIA • MAKRAME

 

Dischidia nummularia je sukulentna biljka, puzajućeg rasta iz porodice Apocynaceae. Iz dugih, tankih stabljika izrasta niz mesnatih, okruglastih, plosnatih listova svijetlo-zelene boje. Biljka potječe iz tropskih krajeva Kine, Indije i Indonezije gdje raste kao epifit među krošnjama drveća. Kada se uzgaja kao sobna biljka, raste i na svijetlom i sjenovitom mjestu, no najvažnije je osigurati propustan supstrat za kaktuse kako se suvišna voda ne bi zadržavala i uzrokovala truljenje korijena, te vlažan zrak. Zalijevati isključivo kišnicom ili odstajalom vodom kada se gornji sloj zemlja isuši, a zimi zalijevanje smanjiti.

Biljku, ručno izrađeni makrame, upute o održavanju i personaliziranu porukom pakiramo u poklon vrećicu od ekološki prihvatljivog kraft papira, prilagođenu svakom aranžmanu.

∅ 21 cm, H 35 cm

cijena: od 260 kn

 

 


 

OSOBNO PREUZIMANJE

Naručite Vaš aranžman i preuzmite ga po dogovoru u našoj radionici na adresi Jurkovićeva 11, Zagreb.

 

 

DOSTAVA GRAD ZAGREB

Naručite Vaš aranžman, a mi ga dostavljamo na Vašu adresu po dogovoru.
Cijena dostave 40 kn.

 

DOSTAVA HRVATSKA

Vaše narudžbe zaprimamo svaki dan i dostavu vršimo putem GLS usluge prema važećem cjeniku. 

Biljke su živi organizmi od kojih je svaka jedinstvena na svoj način. Ne postoje dvije identične stoga će svaka neznatno varirati veličinom i bojom od one na slici. U ponudi imamo samo pažljivo odabrane, najkvalitetnije biljke kako bismo osigurali da do Vas dođu samo one najzdravije. Ukoliko slijedite upute o održavanju neprestano ćete pratiti rast i mijenjanje biljke kroz godišnja doba. Studio Botanike ne može garantirati životni vijek Vaše biljke jer ona ovisi o Vašoj svakodnevnoj brizi i praćenju izgleda biljke. Ukoliko imate problema sa svojom biljkom, pošaljite nam poruku putem e-maila i odgovoriti ćemo Vam u najkraćem mogućem roku.

© 2016 B O T A N I K E

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien