Skip to content

DISCHIDIA NUMMULARIA

∅  21 cm // L 40 cm

cijena biljke: 45,00 € (339,03 kn)

cijena ukrasne tegle: nije uključena u navedenu cijenu (izbor ukrasnih tegli pronaći u kategoriji tegle)

 

Dischidia nummularia je nešto zahtjevnija sukulentna biljka, puzajućeg rasta iz porodice Apocynaceae. Iz dugih, tankih stabljika izrasta niz mesnatih, okruglastih, plosnatih listova svijetlo-zelene boje. Biljka potječe iz tropskih krajeva Kine, Indije i Indonezije gdje raste kao epifit među krošnjama drveća. Kada se uzgaja kao sobna biljka potrebno joj je osigurati puno svjetlosti i propustan supstrat kako se suvišna voda ne bi zadržavala i uzrokovala truljenje korijena, te vlažan zrak. Zalijevati isključivo kišnicom ili odstajalom vodom kada se gornji sloj zemlja isuši, a zimi zalijevanje smanjiti. Kako biste izbjegli truljenje korijena biljku zalijevati "od dole".

Biljku s uputama o održavanju i personaliziranom porukom pakiramo u poklon vrećicu od ekološki prihvatljivog kraft papira, prilagođenu svakom aranžmanu.

*za provjeru dostupnosti i potvrdu narudžbe poslati mail na info@studiobotanike.hr


 

OSOBNO PREUZIMANJE

Naručite Vaš aranžman i preuzmite ga po dogovoru u našoj radionici na adresi Jurkovićeva 11, Zagreb.

 

DOSTAVA GRAD ZAGREB

Naručite Vaš aranžman, a mi ga dostavljamo na Vašu adresu po dogovoru.
Cijena dostave 7 EUR.

DOSTAVA HRVATSKA

Vaše narudžbe zaprimamo svaki dan i dostavu vršimo putem GLS usluge prema važećem cjeniku. 

Biljke su živi organizmi od kojih je svaka jedinstvena na svoj način. Ne postoje dvije identične stoga će svaka neznatno varirati veličinom i bojom od one na slici. U ponudi imamo samo pažljivo odabrane, najkvalitetnije biljke kako bismo osigurali da do Vas dođu samo one najzdravije. Ukoliko slijedite upute o održavanju neprestano ćete pratiti rast i mijenjanje biljke kroz godišnja doba. Studio Botanike ne može garantirati životni vijek Vaše biljke jer ona ovisi o Vašoj svakodnevnoj brizi i praćenju izgleda biljke. Ukoliko imate problema sa svojom biljkom, pošaljite nam poruku putem e-maila i odgovoriti ćemo Vam u najkraćem mogućem roku.

© 2016 B O T A N I K E