Skip to content

EUPHORBIA INGENS • TEGLA

 

Euphorbia ingens je zimzelena biljka iz porodice Euphorbiaceae. Tamnozelene grane rastu iz jednog debla, te izgledaju kao kaktus. Kada raste u divljini cvjeta malim žutim cvjetovima. Biljka potječe iz južne Afrike te joj je potrebno osigurati puno svjetlosti te dobro dreniranu zemlju sa srednjom količinom zalijevanja. Bodlje i otrovni mlječni sok u divljini služe za odbijanje neprijatelja. Kada se uzgaja kao sobna biljka izuzetno paziti da je van dohvata djece i kućnih ljubimaca kako ne bi došlo do kontakta s očima ili ustima.

U keramičku teglu modernog dizajna i vrhunske izrade smješta se izmješteni isječak prirode. Vašu biljku s uputama o održavanju i personaliziranom porukom pakiramo u kutiju od ekološki prihvatljivog materijala, prilagođenu svakom aranžmanu.

 

∅ 24 cm, H 100 cm

cijena: od 500 kn


 

OSOBNO PREUZIMANJE

Naručite Vaš aranžman i preuzmite ga po dogovoru u našoj radionici na adresi Jurkovićeva 11, Zagreb.

 

DOSTAVA GRAD ZAGREB

Naručite Vaš aranžman, a mi ga dostavljamo na Vašu adresu po dogovoru.
Cijena dostave 40 kn.

DOSTAVA HRVATSKA

Vaše narudžbe zaprimamo svaki dan i dostavu vršimo putem GLS usluge prema važećem cjeniku. 

Biljke su živi organizmi od kojih je svaka jedinstvena na svoj način. Ne postoje dvije identične stoga će svaka neznatno varirati veličinom i bojom od one na slici. U ponudi imamo samo pažljivo odabrane, najkvalitetnije biljke kako bismo osigurali da do Vas dođu samo one najzdravije. Ukoliko slijedite upute o održavanju neprestano ćete pratiti rast i mijenjanje biljke kroz godišnja doba. Studio Botanike ne može garantirati životni vijek Vaše biljke jer ona ovisi o Vašoj svakodnevnoj brizi i praćenju izgleda biljke. Ukoliko imate problema sa svojom biljkom, pošaljite nam poruku putem e-maila i odgovoriti ćemo Vam u najkraćem mogućem roku.

© 2016 B O T A N I K E