Skip to content

EUPHORBIA TIRUCALLI

E. TIRUCALLI S

∅  12 cm // H 30 cm

cijena biljke: 15,00 €

E. TIRUCALLI M

∅  20 cm // H 45 cm

cijena biljke: 25,00 €

E. TIRUCALLI L

∅  24 cm // H 80 cm

cijena biljke: 75,00 €

 cijena ukrasne tegle: nije uključena u navedenu cijenu (izbor ukrasnih tegli pronaći u kategoriji tegle)

 

Euphorbia tirucalli je zimzelena biljka iz porodice Euphorbiaceae. Mnoštvo tankih zelenih grančica tvore grm. Biljka potječe iz južne Afrike stoga joj je potrebno osigurati puno svjetlosti i propustan supstrat kako se suvišna voda ne bi zadržavala i uzrokovala truljenja. Iako biljka ne voli konstantnu vlagu u zemlji, potrebno joj je osigurati vlažan zrak što ćete postići svakodnevnim orošavanjem ili tuširanjem biljke. Za vrijeme zimskih mjeseci biljka miruje stoga se zalijevanje znanto smanjuje a tokom ostatka godine zemlju je potrebno pustiti da se osuši između dva zalijevanja. To je biljka iz roda mlječika, a mlijeko koje ispušta prilikom lomljenja grana je otrovno. Kada se uzgaja kao sobna biljka izuzetno paziti da je van dohvata djece i kućnih ljubimaca kako ne bi došlo do kontakta s očima ili ustima.

Vašu biljku s uputama o održavanju i personaliziranom porukom pakiramo u kutiju od ekološki prihvatljivog materijala, prilagođenu svakom aranžmanu.

*za provjeru dostupnosti i potvrdu narudžbe poslati mail na info@studiobotanike.hr


 

OSOBNO PREUZIMANJE

Naručite Vaš aranžman i preuzmite ga po dogovoru u našoj radionici na adresi Jurkovićeva 11, Zagreb.

 

DOSTAVA GRAD ZAGREB

Naručite Vaš aranžman, a mi ga dostavljamo na Vašu adresu po dogovoru.
Cijena dostave 7 EUR.

DOSTAVA HRVATSKA

Vaše narudžbe zaprimamo svaki dan i dostavu vršimo putem GLS usluge prema važećem cjeniku. 

Biljke su živi organizmi od kojih je svaka jedinstvena na svoj način. Ne postoje dvije identične stoga će svaka neznatno varirati veličinom i bojom od one na slici. U ponudi imamo samo pažljivo odabrane, najkvalitetnije biljke kako bismo osigurali da do Vas dođu samo one najzdravije. Ukoliko slijedite upute o održavanju neprestano ćete pratiti rast i mijenjanje biljke kroz godišnja doba. Studio Botanike ne može garantirati životni vijek Vaše biljke jer ona ovisi o Vašoj svakodnevnoj brizi i praćenju izgleda biljke. Ukoliko imate problema sa svojom biljkom, pošaljite nam poruku putem e-maila i odgovoriti ćemo Vam u najkraćem mogućem roku.

© 2016 B O T A N I K E