Skip to content

EUPHORBIA TIRUCALLI • TEGLA

 

Euphorbia tirucalli je zimzelena biljka iz porodice Euphorbiaceae. Mnoštvo tankih zelenih grančica tvore grm. Biljka potječe iz južne Afrike stoga joj je potrebno osigurati puno svjetlosti i propustan supstrat kako se suvišna voda ne bi zadržavala i uzrokovala truljenja. Za vrijeme zimskih mjeseci biljka miruje stoga se zalijevanje znanto smanjuje a tokom ostatka godine zemlju je potrebno pustiti da se osuši između dva zalijevanja. To je biljka iz roda mlječika, a mlijeko koje ispušta prilikom lomljenja grana je otrovno. Kada se uzgaja kao sobna biljka izuzetno paziti da je van dohvata djece i kućnih ljubimaca kako ne bi došlo do kontakta s očima ili ustima.

U keramičku teglu modernog dizajna i vrhunske izrade smješta se izmješteni isječak prirode. Vašu biljku s uputama o održavanju i personaliziranom porukom pakiramo u kutiju od ekološki prihvatljivog materijala, prilagođenu svakom aranžmanu.

∅ 24 cm, H 110 cm

cijena: od 520 kn


 

OSOBNO PREUZIMANJE

Naručite Vaš aranžman i preuzmite ga po dogovoru u našoj radionici na adresi Jurkovićeva 11, Zagreb.

 

 

DOSTAVA GRAD ZAGREB

Naručite Vaš aranžman, a mi ga dostavljamo na Vašu adresu po dogovoru.
Cijena dostave 40 kn.

 

DOSTAVA HRVATSKA

Vaše narudžbe zaprimamo svaki dan i dostavu vršimo putem GLS usluge prema važećem cjeniku. 

Biljke su živi organizmi od kojih je svaka jedinstvena na svoj način. Ne postoje dvije identične stoga će svaka neznatno varirati veličinom i bojom od one na slici. U ponudi imamo samo pažljivo odabrane, najkvalitetnije biljke kako bismo osigurali da do Vas dođu samo one najzdravije. Ukoliko slijedite upute o održavanju neprestano ćete pratiti rast i mijenjanje biljke kroz godišnja doba. Studio Botanike ne može garantirati životni vijek Vaše biljke jer ona ovisi o Vašoj svakodnevnoj brizi i praćenju izgleda biljke. Ukoliko imate problema sa svojom biljkom, pošaljite nam poruku putem e-maila i odgovoriti ćemo Vam u najkraćem mogućem roku.

© 2016 B O T A N I K E

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien