Skip to content

HOYA LINEARIS • MAKRAME

Hoya linearis je puzava, zimzelena biljka iz porodice Asclepiadaceae. Ima dugačke, savitljive izboje s mnoštvom zadebljanih, voštanih i izduženih, svijetlozelenih listova. U jesen i zimu može cvjetati ukoliko joj svi uvjeti odgovaraju, sitnim, zvjezdastim, bijelim cvjetićima. Porijekolom je s Himalaje gdje raste kao epifit među krošnjom drveća. Kada se uzgaja kao sobna biljka potrebno ju je držati na zaštićenom mjestu, osigurati toplo i svijetlo stanište. Ponekad može opstati i u sjeni, no tada cvjetovi izostaju. U fazi rasta i cvjetanja potrebno joj je osigurati vlažnu i dobro dreniranu zemlju, dok u fazi mirovanja se količina zalijevanja smanjuje. Potrebno ju je zalijevati u prosjeku 1 x tjedno odstajalom vodom ili kišnicom, te povremeno pošpricati sobnom prskalicom. 

U bijelu keramičku teglu i ručno izrađeni makrame koji služi za vješanje biljke u prostoru smješta se izmješteni isječak prirode. Vašu biljku s uputama o održavanju i personaliziranom porukom pakiramo u ručno izrađenu poklon vrećicu od ekološki prihvatljivog kraft papira, prilagođenu svakom aranžmanu.

 

∅ 15 cm, L 90 cm

cijena: od 260 kn


 

OSOBNO PREUZIMANJE

Naručite Vaš aranžman i preuzmite ga po dogovoru u našoj radionici na adresi Jurkovićeva 11, Zagreb.

 

DOSTAVA GRAD ZAGREB

Naručite Vaš aranžman, a mi ga dostavljamo na Vašu adresu po dogovoru.
Cijena dostave 7 EUR.

DOSTAVA HRVATSKA

Vaše narudžbe zaprimamo svaki dan i dostavu vršimo putem GLS usluge prema važećem cjeniku. 

Biljke su živi organizmi od kojih je svaka jedinstvena na svoj način. Ne postoje dvije identične stoga će svaka neznatno varirati veličinom i bojom od one na slici. U ponudi imamo samo pažljivo odabrane, najkvalitetnije biljke kako bismo osigurali da do Vas dođu samo one najzdravije. Ukoliko slijedite upute o održavanju neprestano ćete pratiti rast i mijenjanje biljke kroz godišnja doba. Studio Botanike ne može garantirati životni vijek Vaše biljke jer ona ovisi o Vašoj svakodnevnoj brizi i praćenju izgleda biljke. Ukoliko imate problema sa svojom biljkom, pošaljite nam poruku putem e-maila i odgovoriti ćemo Vam u najkraćem mogućem roku.

© 2016 B O T A N I K E