Skip to content

PAPHIOPEDILUM • TEGLA

 

Paphiopedilim je trajna biljka čiji cvjetovi dugo traju i cvjetaju svakih nekoliko mjeseci. Biljka potječe iz toplih i vlažnih krajeva Indonezije gdje raste kao poluepifit. Žive po korijenju visokih tropskih stabala ili na stijenama prekrivenim lišćem, mahovinom i drugim organskim otpadom. Kako raste u sjeni drveća ne bi se smjele izlagati izravnim sunčevim zrakama. Svu potrebnu vodu biljka dobiva potapanjem korijena, a učestalost natapanja potrebno je uskladiti s godišnjim dobima i veličinom biljke. U prosjeku 1x tjedno biljku treba potopiti u posudu s kišnicom ili odstajalom vodom na 5-10 minuta.

Biljku u kreamičkoj tegli modernog dizajna, uputama o održavanju i personaliziranom porukom pakiramo u ručno izrađenu poklon vrećicu od ekološki prihvatljivog kraft papira, prilagođenu svakom aranžmanu.

∅  15 cm

cijena: od 300 kn


 

OSOBNO PREUZIMANJE

Naručite Vaš aranžman i preuzmite ga po dogovoru u našoj radionici na adresi Jurkovićeva 11, Zagreb.

 

DOSTAVA GRAD ZAGREB

Naručite Vaš aranžman, a mi ga dostavljamo na Vašu adresu po dogovoru.
Cijena dostave 40 kn.

DOSTAVA HRVATSKA

Vaše narudžbe zaprimamo svaki dan i dostavu vršimo putem GLS usluge prema važećem cjeniku. 

Biljke su živi organizmi od kojih je svaka jedinstvena na svoj način. Ne postoje dvije identične stoga će svaka neznatno varirati veličinom i bojom od one na slici. U ponudi imamo samo pažljivo odabrane, najkvalitetnije biljke kako bismo osigurali da do Vas dođu samo one najzdravije. Ukoliko slijedite upute o održavanju neprestano ćete pratiti rast i mijenjanje biljke kroz godišnja doba. Studio Botanike ne može garantirati životni vijek Vaše biljke jer ona ovisi o Vašoj svakodnevnoj brizi i praćenju izgleda biljke. Ukoliko imate problema sa svojom biljkom, pošaljite nam poruku putem e-maila i odgovoriti ćemo Vam u najkraćem mogućem roku.

© 2016 B O T A N I K E