Skip to content

PHALAENOPSIS SINGOLO

∅  15 cm // H 30-40 cm

cijena biljke: 25,00 € (188,35 kn)

cijena ukrasne tegle: nije uključena u navedenu cijenu (izbor ukrasnih tegli pronaći u kategoriji tegle)

 

Phalaenopsis je trajna biljka iz porodice Orchidaceae čiji cvjetovi dugo traju i cvjetaju svakih nekoliko mjeseci. Biljka raste u toplim krajevima jugoistočne Azije, Indiji, Maleziji i Filipinaima i to najčešće na kori drveća. Kako raste u sjeni krošnje drveća ne bi se smjele izlagati izravnim sunčevim zrakama. Ljeti, listove je potrebno prskati svako jutro kako bi se osiguralo puno vlage. Biljku zalijevati na način da korijen potopite u posudi s kišnicom ili odstajalom vodom jednom u 7 - 10 dana. Nakon što biljka ocvjeta, odrežite ju na zglobu cvjetne stapke kako biste potaknuli rast nove.

Vašu biljku s uputama o održavanju i personaliziranom porukom pakiramo u ručno izrađenu poklon vrećicu od ekološki prihvatljivog kraft papira, prilagođenu svakom aranžmanu.

*za provjeru dostupnosti i potvrdu narudžbe poslati mail na info@studiobotanike.hr


 

OSOBNO PREUZIMANJE

Naručite Vaš aranžman i preuzmite ga po dogovoru u našoj radionici na adresi Jurkovićeva 11, Zagreb.

 

DOSTAVA GRAD ZAGREB

Naručite Vaš aranžman, a mi ga dostavljamo na Vašu adresu po dogovoru.
Cijena dostave 7 EUR.

DOSTAVA HRVATSKA

Vaše narudžbe zaprimamo svaki dan i dostavu vršimo putem GLS usluge prema važećem cjeniku. 

Biljke su živi organizmi od kojih je svaka jedinstvena na svoj način. Ne postoje dvije identične stoga će svaka neznatno varirati veličinom i bojom od one na slici. U ponudi imamo samo pažljivo odabrane, najkvalitetnije biljke kako bismo osigurali da do Vas dođu samo one najzdravije. Ukoliko slijedite upute o održavanju neprestano ćete pratiti rast i mijenjanje biljke kroz godišnja doba. Studio Botanike ne može garantirati životni vijek Vaše biljke jer ona ovisi o Vašoj svakodnevnoj brizi i praćenju izgleda biljke. Ukoliko imate problema sa svojom biljkom, pošaljite nam poruku putem e-maila i odgovoriti ćemo Vam u najkraćem mogućem roku.

© 2016 B O T A N I K E