Skip to content

PHILODENDRON SCADENS

P. SCANDENS S

∅  12 cm // L 15 cm

cijena biljke: 12,00 €

P. SCANDENS M

∅  17 cm // L 40 cm

cijena biljke: 25,00 €

P. SCANDENS L

∅  29 cm // L 50-70 cm

cijena biljke: 55,00 €

cijena ukrasne tegle: nije uključena u navedenu cijenu (izbor ukrasnih tegli pronaći u kategoriji tegle)

 

Philodendron scadens je puzava, zimzelena biljka iz porodice Araceae. Ima dugačke izdanke sa sjajnim, srcolikim, tamnozelenim listovima. Potječe iz tropskih krajeva Južne Amerike gdje raste kao epifit među krošnjom drveća. Raste i na svijetlim i sjenovitim mjestima, a uz to joj je potrebno osigurati vlažnu i dobro dreniranu zemlje te vlažan zrak. Potrebno ju je zalijevati u prosjeku 1 x tjedno odstajalom vodom ili kišnicom, te povremeno pošpricati listove sobnom prskalicom i očistit ih od prašine. Ukoliko listovi žute ukazuju na pretjerano zalijevanje biljke. Philodendron sadrži nadražujući biljni sok stoga je biljku potrebno držati van dohvata djece i kućnih ljubimaca.

U ručno izrađeni makrame koji služi za vješanje biljke u prostoru smješta se izmješteni isječak prirode. Vašu biljku s uputama o održavanju i personaliziranom porukom pakiramo u ručno izrađenu poklon vrećicu od ekološki prihvatljivog kraft papira, prilagođenu svakom aranžmanu.

*za provjeru dostupnosti i potvrdu narudžbe poslati mail na info@studiobotanike.hr


 

OSOBNO PREUZIMANJE

Naručite Vaš aranžman i preuzmite ga po dogovoru u našoj radionici na adresi Jurkovićeva 11, Zagreb.

 

DOSTAVA GRAD ZAGREB

Naručite Vaš aranžman, a mi ga dostavljamo na Vašu adresu po dogovoru.
Cijena dostave 7 EUR.

DOSTAVA HRVATSKA

Vaše narudžbe zaprimamo svaki dan i dostavu vršimo putem GLS usluge prema važećem cjeniku. 

Biljke su živi organizmi od kojih je svaka jedinstvena na svoj način. Ne postoje dvije identične stoga će svaka neznatno varirati veličinom i bojom od one na slici. U ponudi imamo samo pažljivo odabrane, najkvalitetnije biljke kako bismo osigurali da do Vas dođu samo one najzdravije. Ukoliko slijedite upute o održavanju neprestano ćete pratiti rast i mijenjanje biljke kroz godišnja doba. Studio Botanike ne može garantirati životni vijek Vaše biljke jer ona ovisi o Vašoj svakodnevnoj brizi i praćenju izgleda biljke. Ukoliko imate problema sa svojom biljkom, pošaljite nam poruku putem e-maila i odgovoriti ćemo Vam u najkraćem mogućem roku.

© 2016 B O T A N I K E