Skip to content

PILEA PEPEROMIOIDES

PILEA S

∅  11 cm // H 20 cm

cijena biljke: 12,00 €

PILEA M

∅  16 cm // H 30 cm

cijena biljke: 20,00 €

PILEA L

∅  19 cm // H 40 cm

cijena biljke: 30,00 €

cijena ukrasne tegle: nije uključena u navedenu cijenu (izbor ukrasnih tegli pronaći u kategoriji tegle)

 

Pilea peperomioides je zimzelena biljka iz porodice koprivnjača (Urticaceae) poznata kao i Chinese money plant. Mnogobrojni okrugli, tamnozeleni listovi izrastaju dugim peteljkama iz drvenastih stabljika. Muški i ženski cvjetovi nalaze se na istoj biljci. Najčešće cvjeta u proljeće ili zimu sitnim bijelim ili blijedozelenim cvjetovima, gusto smještenim na dugačkim crvenkastim stapkama. Biljka potječe iz planinskih krajeva Kine, no ne podnosi temperature niže od 10°C stoga se uzgaja isključivo kao sobna biljka. Puno indirektne svjetlosti (pozicija uz prozor), humusna, vlažna i dobro drenirana zemlja najbolje oponašaju uvjete prirodnog staništa.

Vašu biljku s uputama o održavanju i personaliziranom porukom pakiramo u ručno izrađenu poklon vrećicu od ekološki prihvatljivog kraft papira, prilagođenu svakom aranžmanu.

*za provjeru dostupnosti i potvrdu narudžbe poslati mail na info@studiobotanike.hr


 

OSOBNO PREUZIMANJE

Naručite Vaš aranžman i preuzmite ga po dogovoru u našoj radionici na adresi Jurkovićeva 11, Zagreb.

 

DOSTAVA GRAD ZAGREB

Naručite Vaš aranžman, a mi ga dostavljamo na Vašu adresu po dogovoru.
Cijena dostave 7 EUR.

DOSTAVA HRVATSKA

Vaše narudžbe zaprimamo svaki dan i dostavu vršimo putem GLS usluge prema važećem cjeniku. 

Biljke su živi organizmi od kojih je svaka jedinstvena na svoj način. Ne postoje dvije identične stoga će svaka neznatno varirati veličinom i bojom od one na slici. U ponudi imamo samo pažljivo odabrane, najkvalitetnije biljke kako bismo osigurali da do Vas dođu samo one najzdravije. Ukoliko slijedite upute o održavanju neprestano ćete pratiti rast i mijenjanje biljke kroz godišnja doba. Studio Botanike ne može garantirati životni vijek Vaše biljke jer ona ovisi o Vašoj svakodnevnoj brizi i praćenju izgleda biljke. Ukoliko imate problema sa svojom biljkom, pošaljite nam poruku putem e-maila i odgovoriti ćemo Vam u najkraćem mogućem roku.

© 2016 B O T A N I K E