Skip to content

PILEA PEPEROMIOIDES • TEGLA

 

Pilea peperomioides je zimzelena biljka iz porodice koprivnjača (Urticaceae) poznata kao i Chinese money plant. Mnogobrojni okrugli, tamnozeleni listovi izrastaju dugim peteljkama iz drvenastih stabljika. Muški i ženski cvjetovi nalaze se na istoj biljci. Najčešće cvjeta u proljeće sitnim bijelim ili blijedozelenim cvjetovima, gusto smještenim na dugačkim crvenkastim stapkama. Biljka potječe iz planinskih krajeva Kine, no ne podnosi temperature niže od 10°C stoga se uzgaja isključivo kao sobna biljka. Puno indirektne svjetlosti, humusna, vlažna i dobro drenirana zemlja najbolje oponašaju uvjete prirodnog staništa.

U keramičku teglu modernog dizajna i vrhunske izrade smješta se izmješteni isječak prirode. Vašu biljku s uputama o održavanju i personaliziranom porukom pakiramo u ručno izrađenu poklon vrećicu od ekološki prihvatljivog kraft papira, prilagođenu svakom aranžmanu.

 

cijena: od 200 kn


 

OSOBNO PREUZIMANJE

Naručite Vaš aranžman i preuzmite ga po dogovoru u našoj radionici na adresi Jurkovićeva 11, Zagreb.

 

 

DOSTAVA GRAD ZAGREB

Naručite Vaš aranžman, a mi ga dostavljamo na Vašu adresu po dogovoru.
Cijena dostave 40 kn.

 

DOSTAVA HRVATSKA

Vaše narudžbe zaprimamo svaki dan i dostavu vršimo putem GLS usluge prema važećem cjeniku. 

Biljke su živi organizmi od kojih je svaka jedinstvena na svoj način. Ne postoje dvije identične stoga će svaka neznatno varirati veličinom i bojom od one na slici. U ponudi imamo samo pažljivo odabrane, najkvalitetnije biljke kako bismo osigurali da do Vas dođu samo one najzdravije. Ukoliko slijedite upute o održavanju neprestano ćete pratiti rast i mijenjanje biljke kroz godišnja doba. Studio Botanike ne može garantirati životni vijek Vaše biljke jer ona ovisi o Vašoj svakodnevnoj brizi i praćenju izgleda biljke. Ukoliko imate problema sa svojom biljkom, pošaljite nam poruku putem e-maila i odgovoriti ćemo Vam u najkraćem mogućem roku.

© 2016 B O T A N I K E

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien