Skip to content

PLUMERIA ALBA • TEGLA

Plumeria je listopadna tropska biljka iz porodice Apocynaceae. Listovi su tamnozeleni, veliki sjajni i kožasti. Cvate na vrhovima grana, bijelim, mirisnim cvjetovima promjera 5 cm. Porijeklom je iz Srednje Amerike od kud se proširila u sva tropska područja svijeta. Ukoliko se uzgaja kao lončanica potrebno joj je osigurati potpuno osunčano mjesto i visoku vlažnost zraka. Potrebno ju je zalijevati u prosjeku 1 x tjedno odstajalom vodom ili kišnicom a vlažnost zraka povećati postavljanjem biljke na pliticu ispunjenu vodom i šljunkom kako ne bi stajala neposredno u vodi ili prskati samo lišće sobnom prskalicom. Ukoliko želite da biljka cvjeta svake godine, morate joj osigurati zimsko mirovanje kada se biljka smješta u hladniji prostor te se obustavlja njeno zalijevanje.

U betonsku teglu modernog dizajna i vrhunske izrade smješta se izmješteni isječak prirode. Vašu biljku s uputama o održavanju i personaliziranom porukom pakiramo u ručno izrađenu poklon vrećicu od ekološki prihvatljivog kraft papira, prilagođenu svakom aranžmanu.

∅ 18 cm, H 60 cm

cijena: 500 kn


 

OSOBNO PREUZIMANJE

Naručite Vaš aranžman i preuzmite ga po dogovoru u našoj radionici na adresi Jurkovićeva 11, Zagreb.

 

DOSTAVA GRAD ZAGREB

Naručite Vaš aranžman, a mi ga dostavljamo na Vašu adresu po dogovoru.
Cijena dostave 40 kn.

DOSTAVA HRVATSKA

Vaše narudžbe zaprimamo svaki dan i dostavu vršimo putem GLS usluge prema važećem cjeniku. 

Biljke su živi organizmi od kojih je svaka jedinstvena na svoj način. Ne postoje dvije identične stoga će svaka neznatno varirati veličinom i bojom od one na slici. U ponudi imamo samo pažljivo odabrane, najkvalitetnije biljke kako bismo osigurali da do Vas dođu samo one najzdravije. Ukoliko slijedite upute o održavanju neprestano ćete pratiti rast i mijenjanje biljke kroz godišnja doba. Studio Botanike ne može garantirati životni vijek Vaše biljke jer ona ovisi o Vašoj svakodnevnoj brizi i praćenju izgleda biljke. Ukoliko imate problema sa svojom biljkom, pošaljite nam poruku putem e-maila i odgovoriti ćemo Vam u najkraćem mogućem roku.

© 2016 B O T A N I K E