Skip to content

RHIPSALIS CASSUTHA

RHIPSALIS S

∅  15 cm // H 20 cm

cijena biljke: 12,00 €

RHIPSALIS M

∅  17 cm // L 30 cm

cijena biljke: 25,00 €

RHIPSALIS L

∅  21 cm // L 55 cm

cijena biljke: 55,00 €

cijena ukrasne tegle: nije uključena u navedenu cijenu (izbor ukrasnih tegli pronaći u kategoriji tegle)

 

Rhipsalis je biljka iz porodice kaktusa (Cactacae) koja svojim izgledom pokazuje vrlo malo sličnosti s tipičnim kaktusom. Biljka raste u tropskim krajevima Amerike, Afrike i Šri Lanke i to najčešće na kori drveća. Kada se uzgaja kao sobna biljka potrebno joj je osigurati dovoljnu količinu svjetlosti (smještaj u blizini prozora), dovoljnu vlažnost zraka i propustan supstrat kako se suvišna voda ne bi zadržavala i uzrokovala truljenje korijena. Od ranog proljeća do kasnog ljeta gornji sloj zemlje pustiti da se prosuši između zalijevanja te dohraniti biljku svakih 2-4 tjedna. Za vrijeme zimskih mjeseci biljka miruje stoga se zalijevanje znatno smanjuje. Za postizanje veće vlažnosti zraka biljku prskati sobnom prskalicom ili postaviti pliticu s vodom u neposrednoj blizini.

Vašu biljku s uputama o održavanju i personaliziranom porukom pakiramo u ručno izrađenu poklon vrećicu od ekološki prihvatljivog kraft papira, prilagođenu svakom aranžmanu.

*za provjeru dostupnosti i potvrdu narudžbe poslati mail na info@studiobotanike.hr


 

OSOBNO PREUZIMANJE

Naručite Vaš aranžman i preuzmite ga po dogovoru u našoj radionici na adresi Jurkovićeva 11, Zagreb.

 

DOSTAVA GRAD ZAGREB

Naručite Vaš aranžman, a mi ga dostavljamo na Vašu adresu po dogovoru.
Cijena dostave 7 EUR.

DOSTAVA HRVATSKA

Vaše narudžbe zaprimamo svaki dan i dostavu vršimo putem GLS usluge prema važećem cjeniku. 

Biljke su živi organizmi od kojih je svaka jedinstvena na svoj način. Ne postoje dvije identične stoga će svaka neznatno varirati veličinom i bojom od one na slici. U ponudi imamo samo pažljivo odabrane, najkvalitetnije biljke kako bismo osigurali da do Vas dođu samo one najzdravije. Ukoliko slijedite upute o održavanju neprestano ćete pratiti rast i mijenjanje biljke kroz godišnja doba. Studio Botanike ne može garantirati životni vijek Vaše biljke jer ona ovisi o Vašoj svakodnevnoj brizi i praćenju izgleda biljke. Ukoliko imate problema sa svojom biljkom, pošaljite nam poruku putem e-maila i odgovoriti ćemo Vam u najkraćem mogućem roku.

© 2016 B O T A N I K E