Skip to content

ADIANTUM • MAKRAME

 

Adiantum je trajna zeljasta biljka iz porodice Pteridacea. Nježna paprat s lijepo razgranatim sitnim lišćem na dugačkim, tankim stabljikama. Listovi lepezastog oblika nalaze se na tankim i golim peteljkama a s donje strane imaju bijele sporangije u kojima nastaju spore od srpnja do rujna. Staništa su joj vlažna i sjenovita mjesta toplih krajeva sve do 1500 m nadmorske visine. Potrebno joj je osigurati puno indirektne svjetlosti, vlažnu i dobro dreniranu zemlju te vlažan zrak.

U keramičku teglu modernog dizajna i vrhunske izrade smješta se izmješteni isječak prirode. Vašu biljku s uputama o održavanju, ručno izrađenim makrameom koji služi za vješanje biljke u prostoru i personaliziranom porukom pakiramo u ručno izrađenu poklon vrećicu od ekološki prihvatljivog kraft papira, prilagođenu svakom aranžmanu.

∅  15 cm, H 40 cm

cijena: od 260 kn


 

OSOBNO PREUZIMANJE

Naručite Vaš aranžman i preuzmite ga po dogovoru u našoj radionici na adresi Jurkovićeva 11, Zagreb.

 

DOSTAVA GRAD ZAGREB

Naračite Vaš aranžman, a mi ga dostavljamo na Vašu adresu po dogovoru.
Cijena dostave 40 kn.

DOSTAVA HRVATSKA

Vaše narudžbe zaprimamo svaki dan i dostavu vršimo putem GLS usluge prema važećem cjeniku. 

Biljke su živi organizmi od kojih je svaka jedinstvena na svoj način. Ne postoje dvije identične stoga će svaka neznatno varirati veličinom i bojom od one na slici. U ponudi imamo samo pažljivo odabrane, najkvalitetnije biljke kako bismo osigurali da do vas dođu samo one najzdravije. Ukoliko slijedite upute o održavanju neprestano ćete pratiti rast i mijenjanje biljke kroz godišnja doba. Studio Botanike ne može garantirati životni vijek Vaše biljke jer ona ovisi o Vašoj svakodnevnoj brizi i praćenju izgleda biljke. Ukoliko imate problema sa svojom biljkom, pošaljite nam poruku putem e-maila i odgovoriti ćemo vam u najkraćem mogućem roku.

© 2016 B O T A N I K E