Skip to content

ASPARAGUS • MAKRAME

 

Asparagus setaceus je trajna zeljasta biljka iz porodice Asparagaceae. Iz dugih, čvrstih stabljika izrastaju vrlo tanke iglice koje zajedno tvore finu strukturu "listova" koja pomalo podsjeća na paprat. Biljka cvjeta sitnim, bijelo-zelenim cvjetovima. Plodovi su sitne toksične bobice koje mijenjaju boju od zelene do crne. Biljka potječe iz južne Afrike te joj je potrebno osigurati polusjenu, vlažnu i dobro dreniranu zemlju te vlažan zrak.

U keramičku teglu modernog dizajna i vrhunske izrade smješta se izmješteni isječak prirode. Vašu biljku s uputama o održavanju, ručno izrađenim makrameom koji služi za vješanje biljke u prostoru i personaliziranom porukom pakiramo u ručno izrađenu poklon vrećicu od ekološki prihvatljivog kraft papira, prilagođenu svakom aranžmanu.

∅  13 cm, H 40 cm

cijena: od 260 kn


 

OSOBNO PREUZIMANJE

Naručite Vaš aranžman i preuzmite ga po dogovoru u našoj radionici na adresi Jurkovićeva 11, Zagreb.

 

DOSTAVA GRAD ZAGREB

Naručite Vaš aranžman, a mi ga dostavljamo na Vašu adresu po dogovoru.
Cijena dostave 40 kn.

DOSTAVA HRVATSKA

Vaše narudžbe zaprimamo svaki dan i dostavu vršimo putem GLS usluge prema važećem cjeniku. 

Biljke su živi organizmi od kojih je svaka jedinstvena na svoj način. Ne postoje dvije identične stoga će svaka neznatno varirati veličinom i bojom od one na slici. U ponudi imamo samo pažljivo odabrane, najkvalitetnije biljke kako bismo osigurali da do Vas dođu samo one najzdravije. Ukoliko slijedite upute o održavanju neprestano ćete pratiti rast i mijenjanje biljke kroz godišnja doba. Studio Botanike ne može garantirati životni vijek Vaše biljke jer ona ovisi o Vašoj svakodnevnoj brizi i praćenju izgleda biljke. Ukoliko imate problema sa svojom biljkom, pošaljite nam poruku putem e-maila i odgovoriti ćemo Vam u najkraćem mogućem roku.

© 2016 B O T A N I K E